Nyheter

21 september, 2020

Nu är vi inne på sista veckan för säsongen. Det känns alltid lite vemodigt men det är tur att vi vet redan nu att vi öppnar igen i februari/mars så vi har något att se fram emot. Sista men inte minsta erbjudandet för i år: Alla träd, buskar, perenner, krukväxter och blomsterlök:                      50% rabatt Gäller t.o.m. 26/9 2020, dock ej på ljung. Välkommen!  

7 september, 2020

Höstplantera

Det är bra planteringstid nu på hösten när växterna fokuserar på att etablera sig mer än att växa och det är fuktigare ute. Just nu har vi 25-50% rabatt på alla träd, buskar & perenner. Välkommen att fynda till din trädgård.
Tänka att få skörda grönsaker du själv har odlat. Det är riktig lyx enligt oss! Vi har nu plantor av chili, gurka, paprika och tomat som står och frodas i växthusen. Välkommen till oss!

21 april, 2020

Från vår egen odling

Nu börjar så smått vissa egenodlade växter vara klara för försäljning. Först ut är penséer och tomatplantor. Av penséerna är det mest småblommiga som visar färg än så länge men de finns å andra sidan i massor av fina färger. och doften i penséhuset sen, den är magisk! Tomaterna har vi en mängd sorter: stora, små, höga, låga, för växthus, kruka, och frilandsodlingar. Välkommen till oss!

16 april, 2020

Blomsterlök

Fantastiska dahlior, ljuvligt doftande liljor och friesia, söta ranunkler och anemoner. Efter senaste veckans snöfall längtar man lite extra efter dessa vackert blomstrande lökväxter. Denna vecka: Blomsterlök Ta 3 betala för 2 Få den billigaste på köpet. Gäller t.o.m. 19/4.