Nyheter

Tänka att få skörda grönsaker du själv har odlat. Det är riktig lyx enligt oss! Vi har nu plantor av chili, gurka, paprika och tomat som står och frodas i växthusen.

Välkommen till oss!

21 april, 2020

Från vår egen odling

Nu börjar så smått vissa egenodlade växter vara klara för försäljning.
Först ut är penséer och tomatplantor. Av penséerna är det mest småblommiga som visar färg än så länge men de finns å andra sidan i massor av fina färger. och doften i penséhuset sen, den är magisk!
Tomaterna har vi en mängd sorter: stora, små, höga, låga, för växthus, kruka, och frilandsodlingar.

Välkommen till oss!

16 april, 2020

Blomsterlök

Fantastiska dahlior, ljuvligt doftande liljor och friesia, söta ranunkler och anemoner. Efter senaste veckans snöfall längtar man lite extra efter dessa vackert blomstrande lökväxter.

Denna vecka:
Blomsterlök
Ta 3 betala för 2
Få den billigaste på köpet.

Gäller t.o.m. 19/4.

Det är alltid lika spännande när Årets pelargon ska utses. I år fick vi vänta lite längre med att få se den i verkligheten då lastbilen kom senare än vanligt men oj så vacker den är! Årets pelargon 2020 blev Tango ’Deep Rose With Eye’ som har en fantastisk färg. Blommans mitt är vit med rosa strimmor för att sedan övergå i nästan rött och avslutas med rosa kanter. Den passar väldigt bra att ha ute då den är mycket regntålig och även klarar vind bra. Helt enkelt oemotståndlig!

För att göra den och alla andra pelargoner glada är det bra att använda pelargonjord.

16 mars, 2020

Sticklingar!

Dessa underbara sticklingar. Finns det något härligare än att se dem växa till sig? Vi har nu 41 sorter av hängpelargon, fuchsia, pelargon, million bells, hängpetunia, sanvitalia, femtunga, bacopa och hängverbena.

Det är även läge att förboka häckplantor. Gör man det nu får man 25% rabatt.
(25% betalas vid bokningstillfället. Gäller t.o.m. 29/3.)

Välkommen till oss!