Nyheter

23 september, 2019

50%

Nu har vi kommit till sista veckan vi har öppet för i år. Det känns alltid lite sorgligt men det är också ett roligt arbete vi har framför oss med att se över sortiment och planera odlingen inför nästa säsong. Då vi inte vill spara alltför mycket över vintern erbjuder vi nu 50% rabatt på alla träd, buskar, perenner och krukväxter. Gäller ej ljung och förbokade varor. Välkommen att fynda hos oss!

9 september, 2019

Rea

Nu är det inte så många veckor kvar på säsongen så nu är det riktigt fyndläge här:

25-50% rabatt på alla träd, buskar, perenner och krukväxter.

Gäller ej ljung eller förbokade varor.

Söndag den 8/9 är det dags för trädgårdens dag igen och vår trädgårdsmarknad med diverse utställare som Blomqvist plantskola från Finland som säljer fruktträd och bärbuskar, Smedsby blommor & grönt som har med sig diverse grönsaker och rotfrukter och bientusiasten Erik Heedman som bidrar med lokalproducerad honung.

Vi firar 75-årsjubileum i år! 1944 lade vår farfar/gammelfarfar Helmer grunden till Rutviks Handelsträdgård tillsammans med sin hustru Kajsa. Därför slår vi även till med tårtkalas den 8/9.

Välkommen att fira med oss och botanisera på trädgårdsmarknaden mellan 9.30 och 14.00.

10 juni, 2019

Vackraste dahlia

 

Våra stora, fina dahlia maxi bidrar verkligen till en färgklick i krukor och rabatter. Passar bra både i trädgården och på balkongen och blommar flitigt ända till det blir frost.

3 juni, 2019

Vinbär

Tänk att kunna gå ut i din egen trädgård och plocka bär som du har odlat själv. Finns det något lyxigare?